Välkommen till Rydverken

Bearbetning med höga krav

Det är helheten och slutresultatet som räknas, och den består av komponenter i varierande storlek och typ. Vår skickliga personal behärskar både det stora och det lilla. När det krävs, med tusendels millimeterprecision. I vår omfattande maskinpark har vi resurser för de flesta bearbetningsmetoder.

Allt material som är elektriskt ledande och krävande kan bearbetas med gnistning. Ett effektivt, ekonomiskt och lönsamt sätt när traditionella metoder inte räcker till. Högfasta materiallegeringar i luft- och rymdfart med högsta kvalitetskrav gnistborras liksom delar för mikrokirurgin.

Varje uppdrag är lika viktigt, men visst är det med stolthet vi kan berätta att vi gnistar delar till rymdraketer, fräser fusions-reaktordetaljer, kärnkraftskomponenter till primärsystem, tillverkar verktyg till flera prestigemärken inom bilindustrin och att vi har gjort roder och kölfenor till America’s Cup båtar.

 

Stora som små arbetstycken med högsta noggranhet
 

© Rydverken 2017Rydverken på svenskaRydverken in English Verkstadsvägen 2, 362 56 Ryd, tel +46 459 38660, info@rydverken.se